Jos van der Lee is al 35 jaar actief in het stucadoorsvak. Hij draaide vroeger als timmerman mee met echte vakmensen en heeft zich zo het vak van het betere stucwerk eigen gemaakt. Met die kennis in huis startte Jos in 1982 Stukadoorsbedrijf en Afbouw Jos van der Lee op.

Jos is een vakman pur sang en altijd actief voor zijn klanten. Hij gaat altijd bij de mensen langs voor een goed en eerlijk advies en een vrijblijvende offerte. Klanten kunnen ook bij hem thuis langs komen om vooraf het eindresultaat en diverse mogelijkheden te komen bekijken. Stukadoorsbedrijf en Afbouw Jos van der Lee biedt de volgende diensten aan: Gevelafwerking, Buitenstuc, Sausklaar opleveren, Schuurwerk, Sierpleisterwerk, Renovatie, Stucen Badkamers/natte ruimtes, Lijsten en ornamenten aanbrengen, Kleine timmer- en tegelwerkzaamheden.

Samen met zijn drie medewerkers vormt Jos een hecht team wat garant staat voor echt vakwerk. Zij werken voor het grootste gedeelte op de particuliere markt. Het specialisme van het stukadoorsbedrijf is plafonds stucen met handgemaakte Amsterdamse plinten. Aansluitend worden de plafonds met de verfspuit onder hoge druk gespoten voor het allermooiste resultaat.